Anunț public privind demararea investigațiilor de teren pentru realizarea nodului rutier Peștera

    În cadrul contractului nr. 92/57240/15.07.2022 Elaborarea Studiului de Prefezabilitate și a Studiului de Fezabilitate privind Realizarea de noi noduri rutiere pe Autostrăzi

    FAZA: STUDIU DE FEZABILITATE

    Prin prezenta, C.N.A.I.R. SA, în calitate de Beneficiar, vă înştiinţează asupra demarării investigaţiilor de teren: măsurători topografice, studii geotehnice, studii arheologice, identificare şi curăţare teren de muniţii neexplodate, evaluare terenuri în vederea permiterii accesului pe proprietate pentru obiectivul de investiţie sus menţionat.

    Precizăm că pentru realizarea acestor studii de teren, conform Legii 255/2010, privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, articolul 16, proprietarii şi deţinătorii cu orice titlu ai imobilelor situate pe culoarul de studiu şi expropriere sunt obligați să permită accesul pentru realizarea investigatiilor de teren necesare pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate.

    Având în vedere prevederile legislative, solicităm cetăţenilor ce deţin cu orice titlu imobile situate de-a lungul coridorului și în cadrul zonelor studiate să permită accesul echipelor tehnice şi utilajelor acestora pentru efectuarea în bune conditii a măsurătorilor topografice, a studiilor geotehnice, a studiilor arheologice si a oricăror operațiuni necesare studiului de fezabilitate – în conformitate cu prevederile Legii 255/2010, articol 16.

    Perioada de realizare a tuturor studiilor de teren este 13.03.2023 -31.12.2023.

    Consultarea traseului se face prin planșa anexată. Vă mulțumim pentru sprijin și buna colaborare.

    Plan de situatie Nod rutier PESTERA A2 Km 181