Anunț public privind decizia etapei de încadrare MUNICIPIUL MEDGIDIA

    MUNICIPIUL MEDGIDIA, titular al proiectului CONSTRUIRE LOCUINȚE „NZEB PLUS „ PENTRU TINERI, ÎN MUNICIPIUL MEDGIDIA, JUD. CONSTANȚA anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANTA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul CONSTRUIRE LOCUINȚE „NZEB PLUS „ PENTRU TINERI, ÎN MUNICIPIUL MEDGIDIA, JUD. CONSTANȚA, propus a fi amplasat în MUNICIPIUL MEDGIDIA, STR. ION CREANGĂ NR.42+42A, titular MUNICIPIUL MEDGIDIA.

    1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului CONSTANȚA din STR. UNIRII NR. 23, în zilele de LUNI-VINERI, între orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
    2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității compentente pentru protecția mediului.