Casa de Cultură „I. N. Roman” Medgidia va fi mâine gazda proiectului „Global Village” – cel mai mare târg al multiculturalismului din Dobrogea

    Mâine, începând cu ora 13.00, în incinta Casei de Cultură „I. N. Roman” va avea loc evenimentul Global Village – cel mai mare târg al multiculturalismului din Dobrogea, organizat de către AIESEC Constanţa în colaborare cu Primăria Municipiului Medgidia.

    Global Village este unul dintre proiectele marca AIESEC, un eveniment multicultural în adevăratul sens al cuvântului, unde 15 voluntari internaționali din toate colţurile lumii se vor uni pentru a crea un spaţiu de înţelegere între culturi, prezentându-şi astfel cultura, dansurile tradiţionale, dar şi preparatele gastronomice specifice. Evenimentul aduce împreună tineri din Turcia, Azerbaijan, Finlanda, Hong-Kong, Grecia, Republica Cehă și Thailanda, veniţi în judeţul Constanţa în cadrul proiectului de educaţie non-formală Discover, unde timp de şase săptămâni, au încercat să le ofere elevilor din clasele I-VIII, o perspectivă interculturală asupra lumii, ajutându-i să se dezvolte pe plan personal, să învețe comunicarea şi lucrul în echipă, îmbunătățindu-şi astfel şi abilitățile de comunicare în limba engleză.

    AIESEC este cea mai mare organizaţie condusă de tineri din lume, înfiinţată în anul 1948, care are ca scop „Pacea si împlinirea potenţialului uman”. În România, AIESEC este prezent din anul 1990 şi momentan îşi desfăşoară activitatea în 16 centre universitare din 14 oraşe.

    Vino și tu, marti, 7 august, în incinta Casei de Cultura „I. N. Roman” din Medgidia pentru a gusta din preparatele internaţionale și a dansa alături de voluntari. Pe lângă acestea, avem pregătite şi alte surprize precum face-painting, concurs de dans şi multe altele.
    Vino să te convingi!