Anunț de participare – Servicii de organizare evenimente prin prestații artistice constând în reconstituiri ale diferitelor perioade istorice în cadrul Festivalului de jocuri și reconstituiri istorice „Dapyx”, Medgidia, ediția a II-a, 2018

    Primăria Municipiului Medgidia intenționează să achiziționeze, în baza dispozițiilor cap. III, secțiunea 5 – Paragraful 8, art.101 alin.(2) din H.G. nr. 395/2016 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor la atribuirea contractului de achiziție publică din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, următoarele servicii cuprinse în anexa 2 din Legea 98/2016.

    Descrierea succinta a evenimentului: 

    În vederea promovării Municipiului Medgidia ca obiectiv cultural, precum și introducerea acestuia în circuitele turistice și culturale, în perioada 27 – 30.04.2018 se va organiza Festivalul de jocuri și reconstituiri ale diferitelor perioade istorice „Dapyx”, Medgidia, ediția a II –a, 2018. Evenimentul se va desfășura în locația – incinta Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei” pe Stadionul Municipal.

    În acest sens se dorește achiziționarea de servicii pentru evenimente ce constau în minim următoarele activități:

    1. Servicii de prestații artistice constând în reconstituiri ale diferitelor perioade istorice;
    2. Demonstrații de luptă – reprezentații în arenă;
    3. Organizarea de ateliere tematice meșteșugăresti (de ceramică, pielărie, fierărie, țesătorie, gastronomie)
    4. Spectacol de cântece și dansuri de epocă
    5. Spectacol de cântece și dansuri moderne
    6. Decorarea și dotarea spațiilor în care se vor desfășura activitățile
    7. Realizarea decorurilor, costume, armament, armuri etc.
    8. Logistică

     Documentele de calificare sunt cele specificate în caietul de sarcini și fișa de date.

    Criteriul de atribuire aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare: selecția ofertei se va realiza pe baza criteriului: Prețul cel mai scăzut (conform fișei de date)

    Valoarea estimată a acestui contract este de: 450.000 lei, fără TVA.

    În cadrul ofertei se vor specifica, în mod clar, specificațiile tehnice prevăzute în Caietul de sarcini și prezentul Anunț. Prestatorul va transmite toate avizele și acreditările la zi și va respecta legislația românească și europeană în vigoare privind spectacolele în aer liber.

    În cadrul propunerii financiare se vor prezenta Formularul de ofertă financiară care va cuprinde prețurile detaliate pentru activitățile descrise în documentația de atribuire.

    Prețul total va fi exprimat în lei, fără TVA și va cuprinde costurile aferente serviciilor enumerate. 

    Modul de prezentare al ofertei: oferta se va prezenta în plic sigilat pe care va fi notat Ofertă pentru procedura de atribuire a contractului de achiziție: Servicii de organizare eveniment Festivalul de jocuri și reconstituiri ale diferitelor perioade istorice, numele si adresa beneficiarului, numele ofertantului și mențiunea A nu se deschide înainte de sesiunea de deschidere a ofertelor, 18.04.2018.

    Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 17.04.2018, ora 16.00.

    Garanția de participare: Ofertantul va constitui o garanție de participare în cuantum de 4.500 lei. Garanția se va restitui ofertantului în maxim trei zile de la data semnării contractului.

    Ofertele se vor depune la sediul Primăriei Municipiului Medgidia, str.Decebal, nr. 35, la Centrul de Informare pentru Cetățeni, tel. 0241/820.800, fax 0241/810 619. Relații suplimentare și clarificări se pot obține la nr. de telefon: 0241. 820.800 interior 112.

    Informații suplimentare se pot obtine de la Serviciul Achiziții Publice, str. Decebal, nr.35, etaj 1, camera 47 ,  tel: 0241/820. 800 interior 112 , fax 0241/810 619., email: achizitii @primaria-medgidia.ro.

    Documentația aferentă anunțului poate fi descărcată mai jos:

    Invitația de participare

    Caiet de sarcini

    Fișă de date

    Formulare

    Draft contract