Invitație de participare „Servicii de revitalizare urbană prin artă murală stradală”

    Municipiul Medgidia intenționează să achiziționeze, în baza dispozițiilor cap. III, secțiunea 1 – Paragraful 1, art. 68, lit. h, art. 111-112 din Legea 98 coroborat cu art. 106 din H.G. nr. 395/2016 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor la atribuirea contractului de achiziție publică din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, următoarele servicii cuprinse în anexa 2 din Legea 98/2016

    SERVICII DE REVITALIZARE URBANĂ PRIN ARTĂ MURALĂ STRADALĂ,

    Coduri CPV:

    92312240-5 – Servicii prestate de artiști

    92311000-4 – Opere de artă

    Descrierea succintă a evenimentului: 

    Pentru promovarea patrimoniului cultural dar și din necesitatea de a crește accesul la cultură a publicului larg din municipiul Medgidia, dar mai cu seamă în vederea familiarizării tinerilor cu fenomenul de artă contemporană, Primăria municipiului Medgidia a dezvoltat în ultimii 2 ani proiecte de revitalizare urbană prin artă murală în parcurile din municipiu precum și în alte obiective, respectiv picioarele Podului rutier.

    Toate aceste proiecte de revitalizare au adus un feedback pozitiv, creând puncte culturale atractive în oraș, motiv pentru care administrația locală consideră că este deosebit de important să asigure continuitate, identificând noi obiective în municipiu, cu o suprafață totală de 655 mp (descrise în caietul de sarcini).

    Documentele de calificare și modul de elaborare a ofertei/ofertelor sunt cele specificate în caietul de sarcini și fișa de date.

    Criteriul de atribuire aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare: selecția ofertei se va realiza pe baza criteriului: cel mai bun raport calitate – preț (conform fișei de date)

    Valoarea estimată a acestui contract este de: 250.717 lei fără TVA

    Sursa de finanțare: Bugetul local

    Modul de prezentare al ofertei: oferta se va prezenta în plic sigilat pe care va fi notat Oferta pentru procedura de atribuire a contractului de achiziție: SERVICII DE REVITALIZARE URBANĂ PRIN ARTĂ MURALĂ STRADALĂ”, numele și adresa beneficiarului, numele ofertantului și mențiunea „A nu se deschide înainte de sesiunea de deschidere a ofertelor, 10.10.2023”.

    Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 10.10.2023, ora 16.00.

    Oferta și documentele care însoțesc oferta se vor depune: la sediul autorității contractante municipiul Medgidia, str. Olteniei, nr. 1, județul Constanța, Biroul Achiziții Publice. Relații suplimentare și clarificări se pot obține la adresa de email achizitii@primaria-medgidia.ro.

    Data deschiderii ofertelor: 10.10.2023.

    Ofertele vor fi redactate în limba română.

    Ofertanții vor trebui să-și mențină valabilă oferta termen de 60 de zile de la data transmiterii ofertei către autoritatea contractantă.

    Documentaţia de atribuire a achiziţiei se poate descărca de pe pagina web: www.primaria-medgidia.ro, secţiunea Anunțuri.

    Caiet de sarcini

    Fisa date arta stradala

    Formulare WORD / PDF

    Model contract