Consultare publică pentru proiectul de hotărâre “Stabilirea impozitelor și taxelor locale precum și a taxelor speciale pentru anul 2020, aplicabile la nivelul municipiului Medgidia.“

Primaria Municipiului Medgidia inițiază procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională, pentru proiectul de hotarare privind “ Stabilirea impozitelor și taxelor locale precum și taxelor speciale pentru anul 2020, aplicabile la nivelul municipiului Medgidia”.

Materialele pot fi consultate pe site-ul propriu al Primăriei (primaria-medgidia.ro) la rubrica Informații de interes public/Transparenta decizională/Informare si consultare publica, precum şi la avizierele Primăriei Municipiului Medgidia.

Etapa consultării publice are loc începând cu data de  21 martie 2019.

Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email: office@primaria-medgidia.ro sau pot adrese scrise la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul  Primăriei municipiului Medgidia, cu sediul în str. Decebal, nr. 35.

Descarcă:

  1. Materiale supuse consultării publice

2. Anunț public – Dezbatere publică – Stabilirea impozitelor și taxelor locale precum și taxelor speciale pentru anul 2020, aplicabile la nivelul municipiului Medgidia.“