Prima ediție a Crosului Culorilor „IFTIMIE ILISEI” a adus culoare și distracție pe străzile municipiului Medgidia

Ieri, 11 iunie 2017, în municipiul Medgidia a avut loc inedita întrecere sportivă intitulată Crosul Culorilor „IFTIMIE ILISEI”. Primăria Municipiului Medgidia alături de Asociația Community Ayd România și de BiblioVoluntarii Bibliotecii Medgidia – Filiala Nord au reunit la acest eveniment sute de împătimiți ai sportului de toate vârstele, care au alergat pe străzile municipiului, într-o adevărată explozie de culori.

Concurenții au fost împărțiți în trei categorii de vârstă: elevi ai claselor gimnaziale V – VIII, elevi ai claselor IX – XII și persoane cu vârsta peste 18 ani. Traseul pe care participanţii l-au urmat a început din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, a continuat pe străzile Tudor Vladimirescu, Republicii și Tineretului și s-a finalizat pe strada Decebal, de unde s-a pornit inițial.

La categoria elevilor de clase gimnaziale, locul I a fost câștigat de Mitu Adrian, locul secund a fost adjudecat de Munteanu Cristian, iar cel de-al treilea care a trecut linia de final a fost Drăghici Andrei.

Premiul I la categoria liceenilor a fost înmânat lui Geandîc Aurelian, premiile II și III revenind lui Bechir Asan, respectiv Barbu Sebastian.

Veteranii concursului au fost conduși în competiție de Nedelcu Cristi, căruia i s-a înmânat premiul I. Locul secund a fost ocupat de Ionuț Erchian, iar cel de-al treilea premiu a revenit lui Brabu Sebastian.

Sunt mândru de tinerii municipiului Medgidia, pentru implicarea lor necondiționată în activitățile inițiate și susținute de administrația publică locală. După succesul evenimentului „Săptămâna Europeană a Tineretului 2017″, ieri au reușit să creeze o explozie de energie și culoare pe străzile municipiului nostru iar pentru acest lucru le mulțumesc! Felicitări tuturor competitorilor și câștigătorilor primei ediții a Crosului Culorilor „Iftimie Ilisei“!” a declarat edilul Valentin Vrabie.