Servicii de organizare evenimente – Festivalul de jocuri și reconstituiri ale diferitelor perioade istorice

    Descrierea succintă a evenimentului:

    În vederea promovării Municipiului Medgidia ca obiectiv cultural, precum și introducerea acestuia în circuitele turistice și culturale, în perioada 28.04 – 01.05.2017 se va organiza Festivalul de jocuri și reconstituiri ale diferitelor perioade istorice. Evenimentul se va desfășura în locația – incinta Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei” pe Stadionul Municipal.

    În acest sens se dorește achiziționarea de servicii pentru eveniment ce constau în minim următoarele activități:

    – organizarea de concerte de muzică pop, folk, rock, populară și etno în cele 3 zile ale festivalului. Concertele vor fi susținute de soliști consacrați la nivel national ca: Provincialii, Ducu Bertzi & Compania, Marius Baitu, Folk Rock Company, Cargo, Iris, Pasărea Rock, Carla’s Dreams, Voltaj, Feli Donose, Smiley, Ansamblu TVR – Orchestra „Valahia”, Constantin Enceanu, Laura Lavric, Stelian Sima, Lavinia Goste etc.
    Prestația fiecărui artist va dura aproximativ 40 de minute.

    – închirierea și montarea scenei cu dotările adecvate – instalație de sunet, instalații de lumini, 3 ecrane cu LED (conform caiet de sarcini);

    – focuri de artificii;

    – 5 prezentatori – Mircea Taiss, Cristi Brancu, Iuliana Tudor, Răzvan și Dani;

    Documentele de calificare:

    – Copie a certificatului de înregistrare de la Registrul Comerțului, din care reiese obiectul de activitate care să aibă corespondent cu obiectul achiziției;

    – Declarații privind neîncadrarea în situațiile prevăzute la art. 164 din Legea 98/2016;

    – Declarații privind neîncadrarea în situațiile prevăzute la art. 165, 167 din Legea 98/2016;

    – Declarația privind conflictul de interese conform art. 59, 60;

    – Fișa de informații generale;

    – Declarație privind respectarea reglementărilor obligatorii în domeniile mediului, social și al relațiilor de muncă conform art. 51 din Legea 98/2016;

    – Declarația privind partea/părțile din contract care sunt îndeplinite de subcontractanți și specializarea acestora;

    – Lista cu subcontractanții și specializarea acestora;

    – Formular ofertă;

    – Scrisoare de înaintare.

    Criteriul de atribuire aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare: selecția ofertei se va realiza pe baza criteriului: Prețul cel mai scăzut (conform fișei de date)

    Valoarea estimată a acestui contract este de: 589.000 lei, fără TVA.

    În cadrul ofertei se vor specifica, în mod clar, specificațiile tehnice prevăzute în Caietul de sarcini și prezentul Anunț. Prestatorul va transmite toate avizele și acreditările la zi și va respecta legislația românească și europeană în vigoare privind spectacolele în aer liber.

    În cadrul propunerii financiare se vor prezenta Formularul de ofertă financiară care va cuprinde prețurile detaliate astfel:

    Onorarii artiști, scenă, lumini, sonorizare, ecrane, transport, cazare, masă, artificii și orice alte cheltuieli care cad în sarcina achizitorului conform caietului de sarcini.

    Prețul total va fi exprimat în lei, fără TVA și va cuprinde costurile aferente serviciilor enumerate.

    Modul de prezentare al ofertei: oferta se va prezenta în plic sigilat pe care va fi notat Ofertă pentru procedura de atribuire a contractului de achiziție: Servicii de organizare eveniment Festivalul de jocuri și reconstituiri ale diferitelor perioade istorice, numele și adresa beneficiarului, numele ofertantului și mențiunea „A nu se deschide înainte de sesiunea de deschidere a ofertelor, 6.04.2017″.

    Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 06.04.2017, ora 10.00.

    Garanția de participare: Ofertantul va constitui o garanție de participare în cuantum de 11.780 lei. Garanția se va restitui ofertantului în maxim trei zile de la data semnării contractului.

    Ofertele se vor depune la sediul Primăriei Municipiului Medgidia, str. Decebal, nr. 35, la Centrul de Informare pentru Cetățeni, tel. 0241/820. 800, fax 0241/810 619. Relații suplimentare și clarificări se pot obține la nr. de telefon: 0241. 820.800 interior 112.

    Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul Achiziții Publice, str. Decebal, nr.35, etaj 1, camera 47, tel: 0241/820. 800 interior 112 , fax 0241/810 619., email: achizitii @primaria-medgidia.ro

    Documentația aferentă anunțului poate fi descărcată mai jos:

    Invitație către toți operatorii

    Caiet de sarcini festival

    Fișă de date Festival

    Formulare procedură

    Draft Contract Festival