Atmosferă de basm la Medgidia

Marți, 6 decembrie 2016, mii de oameni au participat alături de reprezentanții Primăriei și Consiliului Local Medgidia, la startul sărbătorilor de iarnă, în Piațeta Decebal.

Primarul Valentin Vrabie a marcat începerea sezonului de iarnă printr-un moment mult așteptat de cetățeni, aprinderea luminilor de sărbătoare. Municipalitatea a pregătit pentru locuitorii Medgidiei un program artistic inedit, dublat de o atmosferă feerică, încărcată de spiritul luminos și exuberant al sezonului de iarnă. Printre surprizele serii s-a numărat cântăreața Narcisa Suciu, care a susținut un încântător recital de colinde. În continuarea spectacolului au urcat pe scenă soliștii locali Mariana Culda, Irina Dima, Daria Nedea, Laura Coman, Crina Tănase și grupul vocal ”Speranțe Dobrogene”.

În premieră pentru municipiul Medgidia au fost amenajate în zona centrală, căsuțe de lemn cu preparate tradiționale și decorațiuni de Crăciun, precum și un mult așteptat patinoar. Decorul a fost completat de prezența unui falnic brad împodobit. Nu a lipsit nici sania lui Moș Crăciun, unde au putut face fotografii toți cei dornici să imortalizeze momentul. Copiii prezenți la manifestări s-au bucurat și de surprinzătoarea apariție a lui Moș Crăciun, căruia i-au transmis, încărcați de emoție, dorințele pentru cadourile de sărbători.

Iluminatul festiv, brazii împodobiți și patinoarul vin să aducă un plus de fast și stil tradiționalelor sărbători de iarnă.