Se deschide cortina celei de-a V-a ediții a Festivalului Național de Teatru ”Tanța și Costel”

    Mâine, 23 septembrie 2016, se deschid la Medgidia, porțile celei de-a V-a ediții a Festivalului Național de Teatru “Tanța si Costel“. Începând cu această dată, de la ora 16.30 și până la finalul zilei de 25 septembrie, sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia vă așteaptă la o binemeritată porție de cultură și voie bună oferită de trupe de teatru de pe tot cuprinsul României, inclusiv trupe de teatru locale.

    În decursul celor 3 zile de festival, vom fi  martorii unor adevărate demonstrații de talent, creativitate și muncă asiduă, iar peisajul cultural autohton va fi îmbogățit cu 8 piese de teatru din repertoriul național și internațional.

    Iată programul celor trei zile de teatru la Medgidia: vineri, 23 septembrie, proiecțiile  „Hamlet” de W.Shakespeare și „Carre de dame” după Gheorghe Brăescu; „Certificatul “ de Constantin Venerus Popa; sâmbătă, 24 septembrie, „Pinocchio” de Carlo Collodi, „Tango, monsieur” de Aldo Castro, „Audiția“ de Alexandr Galin și „In cursul zilei de azinoapte“ de Cornel Udrea; duminică, 25 septembrie, „Românie dragă, Elveția mea!“ de Cornel Udrea, „Cerere in căsătorie“ de A.P.Cehov, „4×4 personaje“ de Daniela Marin.

    Evenimentul este organizat de: Primăria Municipiului Medgidia, Consiliul Local Medgidia și Garnizoana Medgidia.

    Pentru toți cei interesați intrarea este liberă. Evenimentul va debuta cu o festivitate de deschidere pe 23 septembrie la ora 16.30 și se va încheia în seara zilei de 25 septembrie, la ora 20.30, cu festivitatea de premiere a trupelor de teatru participante.