Anunț public privind decizia etapei de încadrare – „REABILITARE, MODERNIZARE, DOTARE ȘI EXTINDERE PIAȚĂ PUBLICĂ DIN MUNICIPIUL MEDGIDIA“

Municipiul Medgidia, prin PRIMAR VRABIE VALENTIN, titular al proiectului „REABILITARE, MODERNIZARE, DOTARE ȘI EXTINDERE PIAȚĂ PUBLICĂ DIN MUNICIPIUL MEDGIDIA”, propus a fi amplasat în jud. Constanța, Municipiul Medgidia, str. Halei nr. 4 (Piața acoperită zona vest), anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, Str. Unirii nr. 23, zilnic între orele 09-13, precum și la următoarea adresa de internet: http://apmct.anpm.ro și la sediul titularului: MUNICIPIUL MEDGIDIA prin PRIMAR VRABIE VALENTIN, cu sediul în județul Constanța, municipiul Medgidia, str. Decebal nr. 35, în zilele de luni-vineri între orele 9-13, și la adresa de e-mail: www.primaria-medgidia.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.