Proces-verbal privind concursul pentru ocuparea unui post pentru functie contractuala de executie vacante la Clubul Sportiv Medgidia

În urma verificării dosarelor de concurs ale candidaților înscriși la Clubul Sportiv Medgidia pentru ocuparea unui post pentru funcție contractuală de execuție vacante (1 post Referent achiziții), din punct de vedere al existenței documentației complete și al îndeplinirii condițiilor de participare la concurs s-au stabilit următoarele rezultate:

 

Nr.

crt

Codul de identificare

al candidatului

Rezultatul verificării

ADMIS/ RESPINS

Funcția pentru care

concurează

Observații
1. CSM 2022 -151 -006 ADMIS Referent Achiziții  
2. CSM 2022 -162 -008 ADMIS Referent Achiziții  

 

Candidații pot contesta rezultatul verificării dosarelor în termen de o zi lucrătoare de la data afișării, respectiv în ziua de 16.02.2022 până la orele 17.

Contestațiile se depun la Secretarul Comisiei de soluționare a contestațiilor (Biroul Secretariat – Resurse umane) din cadrul Clubului Sportiv Medgidia.

Contestațiile se soluționează de către Comisia de soluționare a contestațiilor din cadrul Clubului Sportiv Medgidia, în termen de 1 zi lucrătoare de la data expirării termenului de depunere.

Comisia de verificare a dosarelor:                                                           Secretar Comisie de concurs

  1. TOADER PETRUȚA DANIELA                                                                 OBREJA ALEXANDRU-IULIAN
  2. GHEORGHE CAMELIA
  3. MITICI CARMEN