Concurs privind angajarea de personal contractual, pe durată determinată de 6 luni, cu normă întreagă, conform art. 16 din Decretul nr.195/2020, la Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Medgidia

Primăria municipiului Medgidia anunță concurs privind angajarea de personal contractual, pe durată determinată de 6 luni, cu normă întreagă, conform art. 16 din Decretul nr.195/2020, la Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Medgidia, după cum urmează:

  1. referent debutant: 2 posturi

Condiţii generale:

  • cetățenie română, a cetățeniei altor state membre ale UE sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România;
  • cunoașterea limbii române scris și vorbit;
  • vârsta minimă reglementată de prevederile legale;
  • deținerea capacității depline de exercițiu;
  • deținerea unei stări de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează atestată pe baza adeverinței medicale eliberată de medic;
  • Să nu fi fost condamnată definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea postului, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Condiţii specifice

  • studii de bacalaureat absolvite cu diplomă;
  • experiență sau voluntariat în asistență socială;
  • abilitate de comunicare, spirit de inițiativă, lucru în echipă, rezistență la stres, respectarea drepturilor persoanei și a confidențialității;
  • nu este necesară vechime în muncă.

Atribuții și responsabilități

  • identificarea persoanelor fără susținători sau altă formă de ajutor în vederea acordării de sprijin constând în: procurarea de produse alimentare perisabile și neperisabile, achiziționarea de produse de igienă personală, procurarea de medicamente și relația cu medicul de familie în vederea obținerii de rețete necesare persoanelor vârstnice ce prezintă probleme de sănătate;
  • alte atribuții de protecție socială care impun intervenția în funcție de cazuistică;
  • desfășurarea de activități suplimentare specifice Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia.

 

Dosarul de concurs va conține în mod obligatoriu:

  1. cerere în care se specifică postul pentru care concurează;
  2. copie diplomă de bacalaureat;
  3. adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de medical de familie sau de organele sanitare abilitate cu cel mult 6 luni de zile anterior datei de selecție a dosarelor;
  4. copie act de identitate valabil;
  5. cv- model european;
  6. copie diplome sau documente doveditoare a experienței sau voluntariatului în asistență socială;
  7. cazier judiciar sau declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care dorește să fie angajat.
  8. declarație privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, dar și o declarație pe proprie răspundere cu privire la falsul în declarații și  cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Documentele menționate mai sus, vor fi transmise, pe cât posibil electronic, în format pdf, pe adresa de mail a Serviciului Resurse Umane SSM resurse-umane@primaria-medgidia.ro sau la sediul instituției, persoană de contact Arif Mădălina Adriana, șef SRUSSM.

Documentele se prezintă și în original, pentru verificarea conformității cu acestea, la angajare.

 

Calendarul desfășurării selecției de dosare:

Perioada de depunere a dosarelor: 31.03.2010 – 02.04.2020, ora 1100.

Selecția dosarelor: 02.04.2020, începând cu ora 1100, la sediul Primăriei municipiului Medgidia.

Afișarea rezultatului selecției: 02.04.2020, ora  1200 la sediul și pe pagina de internet a instituției.

Depunerea contestației: 03.04.2020 ora 1200.

Afișarea rezultatului contestației: 03.04.2020 ora 1300 la sediul și pe pagina de internet a instituției.

 

Persoana declarată ADMIS la selecția de dosare va fi încadrată pe perioadă determinată, pe postul pentru care a candidat începând cu data de 03.04.2020 până la data de 03.10.2020. În cazul în care a fost depusă contestație,  încadrarea se va face începând cu data imediat ulterioară afișării rezultatului contestației.

În cazul în care se depun mai multe dosare, departajarea se va face după următoarele criterii, care vor fi punctate cu un punctaj maxim de 100 de puncte, după cum urmează:

  • experiența sau voluntariat în asistență socială – 25 pct.
  • risc scăzut în contextul pandemiei cu coronavirus COVID 19, dovedit cu adeverință medicală fără boli cronice – 25 pct.
  • disponibilitate imediată – 25 pct.
  • prezentarea la instituție în cazul solicitărilor de urgență și deplasarea în zone de risc, la grupuri vulnerabile sau defavorizate social – 25 pct.