Slujba de sfințire a Aghiasmei celei Mari

    Primăria Municipiului Medgidia în colaborare cu Protoieria Medgidia organizează miercuri, 06 ianuarie 2017, ora 12.00, slujba de sfințire a Aghiasmei celei Mari și a ritualului scoaterii din apă a Sfintei Cruci, de către unul dintre înotătorii voluntari care se vor prezenta la eveniment. Evenimentul se va desfășura pe Faleza Canalului Dunăre Marea Neagră, în dreptul Fântânii Arteziene.

    Regulamentul de participare este următorul:

    –  vârsta de minim 18 ani pentru toți participanții;

    –  obligația de a-și exprima acordul în scris printr-o declarație pe propria răspundere că își asumă responsabilitatea pentru riscul acestei acțiuni;

    – fiecare participant va fi examinat de către medicul specialist sosit la fața locului cu o ambulanță pregătită să intervină în situații de pericol sau accidente.

    Înscrierile se fac pe bază de tabel nominal de către un reprezentant al Primăriei Municipiului Medgidia în baza buletinului sau a cărții de identitate. Premiul pentru această acțiune este în valoare de 1.000 lei și se acordă persoanei care prinde crucea aruncată de preot în Canalul Dunăre Marea Neagră.