INITIERE PLAN URBANISTIC ZONAL – CONSTRUIRE FABRICA DE AMIDON, INSTALATII AFERENTE, CLADIRI CU FUNCTIUNI SOCIAL ADMINISTRATIVE, IMPREJMUIRE SI UTILITATI, IN MUNICIPIUL MEDGIDIA

Primaria Municipiului Medgidia inițiază procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională, pentru initiere Plan Urbanistic Zonal  – construire fabrica de amidon, instalatii aferente, cladiri cu functiuni social administrative, imprejmuire si utilitati, in municipiul Medgidia ferma Spicul,  având ca inițiator pe SC OMNIA Europe SA.

 

Materialele pot fi consultate pe site-ul propriu al Primăriei (primaria-medgidia.ro) la rubrica Informații de interes public/Transparenta decizională/Informare si consultare publica, precum şi la avizierele Primăriei Municipiului Medgidia.

 

Etapa consultării publice are loc în perioada  23 ianuarie – 06 februarie 2019.  Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email: office@primaria-medgidia.ro sau pot înregistra adrese scrise la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul  Primăriei municipiului Medgidia, cu sediul în str. Decebal, nr. 35.

 

Primăria Municipiului Medgidia organizează joi, 07.02.2019, orele 11.00, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Medgidia, dezbaterea publică cu tema:

PUZ – construire facbrica de amidon, instalatii aferente, cladiri cu functiuni social administrative, imprejmuire si utilitati, in municipiul Medgidia ferma Spicul,

Inițiator –  SC OMNIA Europe SA.

Dezbaterea este deschisă participării tuturor cetățenilor și oricăror grupuri interesate!

 

Descărcați materialele mai jos:

1. Panou_intentie elaborare PUZ @A2 landscape

OMN-MEMORIU PUZ si REGLEMENTARI FABRICA DE AMIDON_rev 01

OMN-PUZ-U05 – Ilustrare de tema-Ilustrare tema@A2

OMN-PUZ-U04 – Regim juridic-Regim juridic@A2

OMN-PUZ-U03 – Retele edilitare-Retele edilitare@A2

OMN-PUZ-U02 – Reglementari-Reglementari@A2

OMN-PUZ-U01 – Situatia existenta-Situatie existenta@A2

OMN-PUZ-U00-Incadrare in teritoriu-Incadrare teritoriu@A2