Anunț de participare – „Servicii de organizare a evenimentului Ziua Femeii”

Municipiul Medgidia intenționează să achiziționeze, în baza art. 68 alin.(1), litera h), art. 111 alin.(1) și (2) și art. 7 alin.(1), lit. d) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, următoarele servicii cuprinse în Anexa nr.2 din Legea 98/2016:

„Servicii de organizare a evenimentului Ziua Femeii” – Cod CPV: 79952000-2 – Servicii pentru evenimente (Rev. 2)

Descrierea succintă a evenimentului: 

Autoritatea contractantă va organizarea acest eveniment pentru aproximativ 2300 de doamne și domnișoare, inclusiv comunitățile etnice minoritare, în mai multe locați aflate în pe raza municipiul Medgidia.

Obiectivul general al evenimentului îl constituie revitalizarea vieții urbane prin crearea unor evenimente inedite, cu caracter repetitiv, care ar putea avea ca și consecință directă crearea unei comunități unite prin participarea cetățenilor la evenimente care au drept scop socializarea și cunoașterea reciprocă.

Astfel, operatorul economic / prestatorul trebuie să ofere întreaga gamă de servicii solicitate în prezentul caiet de sarcini, care va însuma atât servicii de restaurant cât și servicii artistice pentru reușita evenimentului.

Documentele de calificare și modul de elaborare a ofertei/ofertelor sunt cele specificate în caietul de sarcini și fișa de date (documentația de atribuire atașată).

Criteriul de atribuire aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare : selecția ofertei se va realiza pe baza criteriului: „CEL MAI BUN RAPORT CALITATE PREȚ”  (conform fișei de date).

Valoarea estimată a acestui contract: 600.000 lei fără TVA

Sursa de finanțare: Bugetul local

Modul de prezentare al ofertei: oferta se va prezenta în plic sigilat pe care va fi notat  – Oferta pentru procedura de atribuire a contractului de achiziție publică privind „Servicii de organizare a evenimentului – Ziua Femeii”, numele și adresa beneficiarului, numele ofertantului și mențiunea „A nu se deschide înainte de sesiunea de deschidere a ofertelor, 22.02.2024”.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor: 22.02.2024, ora 13.30.

Oferta și documentele care însoțesc oferta se vor depune: la sediul Primăriei Municipiului Medgidia din str. Olteniei, nr. 1, la Centrul de Informare pentru Cetățeni, tel. 0241/812.300, fax 0372/891.002.

Data deschiderii ofertelor: 22.02.2024.

Ofertele vor fi redactate în limba română.

Ofertanții vor trebui să-și mențină valabilă oferta pentru o perioadă de 30 de zile de la data transmiterii ofertei către autoritatea contractantă.

Invitatie de participare

Caiet de sarcini

Fisa date

Contract

Formulare