Anunț public privind etapa consultării publice

Cu privire la ,,ELABORARE P.U.Z. REGLEMENTARE IMOBIL TEREN, STRADA INDEPENDENȚEI, NR. 12 B, LOT 1/1/1/2 CU SUPRAFAȚA DE 16000 MP”.

Beneficiar: S.C. CARLA COL IMOB S.R.L.

Proiectant: Proiectant general: S.C. ALL ARHITECTURA S.R.L. Constanța

Primăria Municipiului Medgidia inițiază procedura de consultare si informarea publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională, pentru faza  de elaborare a propunerilor P.U.Z pentru terenul aliniat la str. Dezrobirii, în partea nordică a municipiului Medgidia, în zona industrială I.M.U.M., lângă Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu”.

Materialele pot fi consultate pe site-ul propriu al autorității publice locale (primaria-medgidia.ro) la rubrica „Informații de interes public/Transparența decizională/Informare și consultare publică”.

Etapa consultării publice are loc în perioada  29.08.2019 – 09.09.2019. Dezbaterea publică va avea loc în data de 10 septembrie 2019, ora 10.00, în sala de ședințe a Consiliului Local Medgidia. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email: office@primaria-medgidia.ro sau pot înregistra adrese scrise la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul  Primăriei municipiului Medgidia, cu sediul în str. Decebal, nr. 35.

Acord IMUM

AO

Breviar calcul

CU

Cultura

Distrigaz plan 1

Distrigaz plan 2

Distrigaz

DSP

ENEL

Mediu

OCPI plan

OCPI

Politie

RAJA

Telekom plan

Memoriu

P1 incadrare in zona

P2 existent

P3 fond construit

P6 reglementari

P7 echipare edilitara

P9 utilitate publica

P10 studiu circulatie

Regulament

Studiu de insorire