Invitație – Festivalul Grătarului

  Vă invităm în perioada 16 – 19 noiembrie 2023, în Piațeta Decebal, pentru a vă delecta în cadrul manifestărilor prilejuite de Festivalul Grătarului.

  Cu această ocazie, cele mai iubite bucate tradiţionale româneşti se vor prinde în horă, şi nu vor fi puţine întrucât bucătari iscusiți sosiţi din inima Ardealului vor da mână cu mână şi vor pregăti din zori şi până în noapte un festin culinar de sărbătoare: preparate tradiţionale româneşti, mii de cârnați şi sute de kilograme de pastramă de berbecuț la grătar sau în ceaun.

  Gurmanzii se vor bucura de preparate pentru toate gusturile: pomana porcului, carne de porc la ceaun, pulpe de berbecuț la grătar, pastramă în bere la tigaie, pastramă friptă-n jar, pe funduri de lemn sau la ceaun, cârnați de casă tradiţionali din carne de porc sau cârnaţi de casă tradiționali de vită cu porc, cârnaţi la garniţă, cârnaţi cruzi sau afumaţi, tobă şi multe, multe altele.

  Nu vor lipsi nici băuturile româneşti care încălzesc sufletul, vin fiert şi ţuică fiartă din belşug, iar pentru cei mici clătite, cozonaci şi checuri, acadele, waffe, ciocolată și prăjituri de casă etc.

  Târgul este deschis zilnic, între orele 09:00 – 22:00, până pe data de 19 noiembrie, localitatea Medgidia, zona Piațeta Decebal!

  Vă așteptăm cu drag!