ANUNȚ DE INTERES PUBLIC – ÎNTRERUPEREA FURNIZĂRII APEI POTABILE

  Primăria Municipiului Medgidia vă informează că, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a rezervorului de înmagazinare de la nivelul rețelei de alimentare cu apă din municipiul Medgidia, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei, joi – 26 ianuarie 2023, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

  În acest timp vot fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  – Spital (tronsonul delimitat de str. Mărgăritarului și Tineretului);

  – zona Vest (blocurile VS -uri și cartierul de case);

  – Berărie (porțiunea delimitată de str. Rahovei cu Lupeni);

  – Catanga (tronsonul delimitat de străzile Panseluțelor și Ovidiu), precum și cei de pe strada Lt. Oprea Hârâciu;

  – satul Remus Opreanu.

  Investiția face parte din Contractul de lucrări CL31 – „Stație tratare apă, rezervoare și conductă transport Hârșova. Gospodării de apă Năvodari. Reabilitare stație pompare Ovidiu. Reabilitare stații pompare ape uzate și conducte de refulare Mamaia Sat. Gospodărie de apă Valu lui Traian. Reabilitare rezervor Medgidia. Stație de clorare Vadu Oii”, în valoare totală de aproximativ 41 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

  Reprezentanții RAJA S.A își cer scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

  Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

  Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

  Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.