Anunț privind consultarea publică cu privire la procedura de acordare a unor facilități fiscale de anulare a accesoriilor aferente obligaţiilor bugetare principale restante la data de 31.03.2020 inclusiv, datorate de către contribuabilii persoane fizice şi juridice bugetului local al municipiului Medgidia

În conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională, Primăria Municipiului Medgidia inițiază procedura de consultare a proiectului de hotărâre privind aprobarea procedurii de acordare a unor facilități fiscale de anulare a accesoriilor aferente obligaţiilor bugetare principale restante la data de 31.03.2020 inclusiv, datorate de către contribuabilii persoane fizice și juridice bugetului local al municipiului Medgidia.

Materialele pot fi consultate pe site-ul primăriei municipiului Medgidia accesând link-ul de mai jos.

Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email: office@primaria-medgidia.ro sau pot înregistra adrese scrise la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei municipiului Medgidia, cu sediul în str. Decebal, nr. 35 până la data de 31 martie 2022.

Procedura de anulare majorari

RAPORT DE SPECIALITATE ANULARE MAJORARI