Consilierii locali, convocați în ședință extraordinară în municipiul Medgidia

Astăzi, 04 noiembrie 2021, ora 08.30, sala de ședințe a Consiliului Local Municipal Medgidia a găzduit o ședință extraordinară, în cadrul căreia au fost supuse votului două proiecte de hotărâre importante pentru sistemul de sănătate din municipiul Medgidia.

La primul punct pe ordinea de zi a întrunirii a fost votat proiectul privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2021.

Rectificarea bugetului privește suplimentarea cheltuielilor necesare pentru achiziționarea de medicamente, echipamente precum un generator mobil pentru alimentarea cu energie electrică și alte materiale și servicii medicale necesare îmbunătățirii calității actului medical.

Cel de-al doilea proiect de hotărâre votat în cadrul ședinței a fost referitor la aprobarea modificării organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia.

Modificarea constă în înființarea urgentă a unui număr de 17 posturi de specialitate medicală și auxiliară sanitară pe durată determinată, pentru asigurarea internării pacienților confirmați Covid-19, cu forme grave, în cadrul unității mobile de terapie intensivă.

Ambele puncte ale ordinii de zi au întrunit votul majoritar al consilierilor locali ai municipiului Medgidia.