Lansarea unui nou raft tematic despre locuirea pe glob

Astăzi, 09 septembrie 2020, Primăria Municipiului Medgidia prin intermediul Bibliotecii Municipale Medgidia Filiala Nord, a lansat un nou raft tematic despre locuirea pe glob.

Lansarea punctului de informare are loc în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului (SNV), tocmai pentru a scoate în evidență nevoia de a ne implica fiecare dintre noi, voluntar, la îmbunătățirea situației locuirii în comunitatea noastră și în lume.

În cadrul evenimentului de lansare publicul a aflat mai multe informații despre importanța acestui subiect, despre situația actuală a locuirii pe glob și despre acțiunile pe care le poate întreprinde orice om interesat de bunul mers al comunității în care trăiește.

Scopul acestui punct de informare este acela de a sublinia faptul că locuirea este o temă de gândire pentru toți, de a determina publicul să conștientizeze ideea că împreună, prin voluntariat și alte forme de participare civică, trebuie să găsim soluții pentru un viitor sustenabil al locuirii și de a transmite mesajul clar că orice om de pe pământ are dreptul la un trai decent.