Ziua Mediului este în fiecare zi!

  Primăria Municipiului Medgidia alături de Asociația RoRec organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țara noastră.

  În municipiul Medgidia, programul de colectare se va desfășura în perioada 05 – 19 iunie prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii ale firmelor sau instituțiilor.

  Vrei să participi și să scapi de deseurile electrice? Sună la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro și află cum te poți debarasa responsabil și corect de aceste deșeuri și ce premii sunt puse la bătaie!

  Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe site-ul colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Totodată puteți câștiga premii de la partenerii programului!

  Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri – între orele 9.00-17.00 – la numărul gratuit 0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro.

  Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare care vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și online, pe site-ul colecteaza.ro. Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

  Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

  Important! Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mânuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi.

  Cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor și al completării taloanelor de participare la campanie.

  Dacă participi la Ziua Mediului, sărbătorești fără vechituri electrice și poți câștiga si un premiu special! Premiile puse la bătaie sunt 4 blendere Tristar, 4 mixere de bucătărie Tristar și 4 mașini de călcat Tristar!

  Tombola cu premii la care vom afla câștigătorii campaniei va avea loc în data de 20 iunie, la ora 10.00, la Primăria Municipiului Medgidia.

  Ce mai stai pe gânduri? Cere detalii la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro! Cu un singur apel reciclezi și te bucuri de premii! Sute de premii își așteaptă câștigătorii în toată țara!

  Pentru detalii și alte infomații despre campanie, persoana de contact este:

  Gabriel Constantinescu

  TRIOD STAR 2003 SRL

  Telefon: 0745 757 404 // Email: avgabiconstantinescu@gmail.com