Anunț privind demararea celei de-a doua acțiuni de dezinfecție

Pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, Primăria Municipiului Medgidia vă informează că demarează cea de-a DOUA ACȚIUNE de DEZINFECȚIE, în perioada 30 martie – 6 aprilie 2020.  Aceasta se va desfășura în toate SCĂRILE DE BLOC de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.

Acțiunea va respecta intervalul orar 08.00 – 20.00, cu posibilitatea de prelugire până la ora 22.00, în situații excepționale.

Substanțe folosite: BIONET A 15.

Produsul este avizat de Ministerul Sănătații și se găsește în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România. Produsul utilizat nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produce un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

Facem precizarea că prima acțiune de DEZINFECȚIE a fost executată în perioada 17 – 21 martie 2020 și a vizat  TOATE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT și INSTITUȚIILE PUBLICE de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia.