Aprobare PLAN URBANISTIC ZONAL – CONSTRUIRE FABRICĂ DE AMIDON, INSTALAȚII AFERENTE, CLĂDIRI CU FUNCȚIUNI SOCIAL ADMINISTRATIVE, ÎMPREJMUIRE ȘI UTILITĂȚI, ÎN MUNICIPIUL MEDGIDIA

Primaria Municipiului Medgidia inițiază procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională, pentru aprobare Plan Urbanistic Zonal – construire fabrica de amidon, instalatii aferente, cladiri cu functiuni social administrative, imprejmuire si utilitati, in municipiul Medgidia ferma Spicul, având ca inițiator pe SC OMNIA Europe SA.

Materialele pot fi consultate pe site-ul propriu al Primăriei (primaria-medgidia.ro) la rubrica Informații de interes public/Transparenta decizională/Informare si consultare publica, precum şi la avizierele Primăriei Municipiului Medgidia.

Etapa consultării publice are loc în perioada 25 martie – 15 aprilie 2019. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email: office@primaria-medgidia.ro sau pot înregistra adrese scrise la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei municipiului Medgidia, cu sediul în str. Decebal, nr. 35.

DESCARCĂ DOCUMENTAȚIA:

STUDII

AVIZE OBTINUTE

P. U. Z