Elaborarea propunerilor PLANULUI URBANISTIC ZONAL – CONSTRUIRE FABRICA DE AMIDON, INSTALATII AFERENTE, CLADIRI CU FUNCTIUNI SOCIAL ADMINISTRATIVE, IMPREJMUIRE SI UTILITATI, IN MUNICIPIUL MEDGIDIA

Primăria Municipiului Medgidia inițiază procedura de consultare si informarea publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională, pentru faza de elaborare a propunerilor Planului Urbanistic Zonal  – construire fabrica de amidon, instalatii aferente, cladiri cu funcțiuni social administrative, împrejmuire și utilități, iîn municipiul Medgidia, ferma Spicul, nr. cadastral 106771, având ca inițiator pe SC OMNIA Europe SA.

Materialele pot fi consultate pe site-ul propriu al autoritătii publice locale (primaria-medgidia.ro) la rubrica Informații de interes public/Transparenta decizională/Informare si consultare publica.

Etapa consultării publice are loc în perioada  15 februarie – 12 martie 2019.  Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email: office@primaria-medgidia.ro sau pot înregistra adrese scrise la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul  Primăriei municipiului Medgidia, cu sediul în str. Decebal, nr. 35.

Descarcă documentele:

U00 – Incadrare in teritoriuU

01 – Situatia existentaU

02 – ReglementariU

03 – Retele edilitareU

04 – Regim juridicU

05 – Ilustrare tema

U05a – Ilustrare de tema-Sectiuni Volumetrie 3D

00. Panou elaborare propuneri PUZ

MEMORIU PUZ si REGULAMENT LOCAL DE URBANISM