„Cupa Mării Negre” Medgidia, încheiată cu succes de tinerii cicliști

Astăzi, 23 septembrie 2017, municipiul Medgidia a fost gazda concursului de ciclism intitulat „Cupa Mării Negre”, ediția a IV- a.

Primăria Municipiului Medgidia și Clubul de Ciclism „Bilal 2000” Constanța au lansat tinerilor provocarea de a participa la o inedită competiție pe 2 roți, împărțită în 4 categorii de vârstă și 2 grupe, băieți și fete.

Competiția s-a adresat copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, antrenând atât cicliști profesioniști, cât și amatori. Peste 100 de copii ambițioși din întreaga țară s-au implicat în această antrenantă experiență a pedalatului care s-a desfășurat în Parcul 1 Mai.

Pentru categoria 5-7 ani, fete, primul loc a revenit Ioanei Anamaria Pătrașcu, Erika Tudor și-a adjudecat locul II, iar Paula Leu a obținut locul III.

La categoria 5-7 ani, băieți, locul I a fost câștigat de Ștefan Alexandru Leu, pe locul secund a urcat Raul Alexander Payne, iar locul al treilea a ajuns la Ștefan George Clinciu.

Următoarea categorie de vârstă, 8-10 ani, fete, a fost câștigată de Amalia Cristina Pătrașcu, locul II a fost înmânat Mariei Raluca Georgescu, iar locul III a revenit Cristinei Di Ponto. Pentru băieți, categoria 8-10 ani, premiul întâi a fost adjudecat de Rareș Iacob, premiul II a revenit lui Matei Butuc, iar cel de-al treilea premiu a fost câștigat de Mihai Brînză.

La categoria 11-13 ani, fete, Sabina Petrescu a obținut primul loc, Amalia Cristina Pătrașcu a urcat pe locul II și Ariana Maria Rizea a câstigat locul III. Băieții la categoria 11-13 ani au obținut premiile după cum urmează: Matei Ion și-a adjudecat locul I, Alexandru Iancu a ocupat locul II, iar Octavian Dumitrescu a primit locul III.

Ultima categorie de vârstă, 14-16 ani, fete, a fost câștigată de Maria Stancu, locul secund a revenit Amaliei Cristina Pătrașcu, iar Sabina Petrescu și-a adjudecat cel de-al treilea loc în competiție. Pentru grupa de băieți, categoria 14-16 ani, premiile au fost împărțite între Alexandru Paris, locul I, Radu Drăgoiu, locul II și Alex Iacob, locul III.

La finalul celor 3 ore de concurs, evenimentul a culminat cu premierea talentaților câștigători de către viceprimarul municipiului Medgidia, Luminița Vlădescu, alături de reprezentanții clubului sportiv.