Rectificarea bugetului local – aprobată în ședința lunii august

Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit miercuri, 30 august, în şedinţa ordinară a lunii în curs, în cadrul căreia au fost dezbătute șase proiecte de hotărâre, înscrise pe ordinea de zi. Toate proiectele au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primul punct s-a aprobat rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2017. Propunerea a avut în vedere suplimentarea prevederilor capitolului „Depozite speciale pentru construcții locuințe’’, „Locuințe, servicii și dezvoltare publică’’ și diminuarea capitolului „Cultură, recreere și religie’’. Lista de investiții a fost completată cu pozițiile „Locuințe sociale str. Dezrobirii lot 1’’ și „Modernizarea, extinderea și optimizarea consumului energetic – sistem de iluminat public în municipiul Medgidia’’. La punctul următor s-a votat „aprobarea contului de execuție al bugetului local și al instituțiilor finanțate din venituri proprii şi subvenţii pe trimestrul II al anului 2017’’.

În ședința lunii august a fost aprobată repartizarea a două locuințe situate în bloc ANL, conform ordinii din lista de priorități.

La ultimul punct a fost aprobat proiectul de hotărâre privind încheierea unui contract de servicii de asistare, consiliere şi reprezentare juridică.