Ziua Internațională a Copilului, marcată ca în basme, la Medgidia

1 iunie, prima zi de vară și Ziua Internațională a Copilului, a fost sărbătorită de Primăria Municipiului Medgidia printr-o serie de activități captivante, dedicate copiilor de toate vârstele.

Peste 50 dintre cele mai faimoase personaje, eroi ai filmelor și desenelor animate, au introdus copiii de toate vârstele într-un adevărat tărâm de poveste. Pe scena amplasată în Parcul 1 Mai au evoluat și au încântat publicul prezent zeci de artiști și dansatori. Punctul culminant al serii a fost reprezentat de un concert exploziv susținut de Lora Live Band.

Pe toată durata evenimentului, copiii au fost captivați de o serie de momente artistice de jonglerie, bufonerie, gimnastică sportivă, artistică și aerobică, teatru, musical, sketch-uri, povestiri, clovnerii, dans, acrobații la sol și în aer cu baghete luminoase, comedie, dar și divertisment. Seara a continuat cu o impresionantă paradă a personajelor de poveste, karaoke și reprezentații coregrafice de hip-hop dance, break dance, waaking și vogueing.

Petrecerea micuților a fost animată de antrenantul concurs de grup Căutarea Comorii. Aceștia au avut la dispoziție, pe toată durata activităților, un uriaș tobogan gonflabil.

Deliciul evenimentului a fost înghețata oferită cadou de organizatori tuturor participanților.

Prin intermediul acestei acțiuni încununate de succes, administrația publică locală a marcat întoarcerea la inocență și candoare, dar și importanța păstrării unui climat de bunăstare și bucurie pentru succesorii noștri.