Anunț privind Tabăra de pictură „Lucian Grigorescu”

    Stimați cetățeni ai municipiului Medgidia, dragi iubitori de artă de pretutindeni, având în vedere restricțiile impuse de pandemia COVID-19, atât la nivel internațional cât și la nivel național numeroase evenimente culturale, artistice și sportive au fost anulate. Din păcate este și cazul îndrăgitului eveniment – Tabăra Internaţională de pictură „Lucian Grigorescu”- dedicat pictorului român postimpresionist născut în oraşul Medgidia.

    În semn de recunoștință pentru perioadele petrecute în municipiul Medgidia de-a lungul anilor, artiști plastici naționali și internaționali au dedicat municipiului nostru câteva lucrări de artă prin intermediul spațiului virtual.

    Dorim să le mulțumim și pe această cale inițiatorilor acestei manifestări online, pictori prieteni ai Medgidiei, care au avut posibilitatea, de-a lungul anilor, de a-şi pune amprenta asupra colecţiei de artă a municipiului nostru și de a îmbogăți patrimoniul cultural prin lucrări marcate de originalitate, multiculturalitate şi frumuseţe care au fost donate administrației din Medgidia.

    Sperăm să ne putem revedea anul următor pentru a organiza împreună cea de-a XVII-a ediție a Taberei Internaţionale de pictură „Lucian Grigorescu”!