Minută a dezbaterii publice cu tema: Elaborare PUD- construcție hală de producție și spații admnistrative și anexe, str. Silozului, nr. 105 A, Medgidia, având ca inițiator pe HSP – Ag Ingeneering and Production S.R.L.

Miercuri, 10 octombrie 2018, de la ora 10.00, la Primăria Medgidia a Avut loc dezbaterea publică cu tema: Elaborare PUD- construcție hală de producție și spații admnistrative și anexe, str. Silozului, nr. 105 A, Medgidia, având ca inițiator pe HSP – Ag Ingeneering and Production S.R.L.. La dezbatere au participat 20 de persoane.

Doamna Rusu Camelia, proiectant, a prezentat obiectivul lucrării, amplasamentul și situația existentă, precum și ceea ce se va realiza. În prezent există patru construcții, incinta a aprținut SC Remat S.A, și se propune realizarea unui ansamblu compus din hală, spații administrative și anexe, pe un teren destinat activităților industriale, fiind învecinat altor incinte cu aceeași funcțiune. Obiectivul va dispune de un acces carosabil din strada Silozului, dimensionat pentru camioane cu remorcă. Terenul în suprafață de 18861 mp este proprietatea S.C. HSP-AG INGINEERING AND PRODUCTION SRL, obiectivele find realizate de proprietar, fără afectarea domeniului public sau a imobilelor învecinate. Fabrica de confecții metalice care va fi realizată va avea unu număr de 60-80 de angajați.

Reprezentantul beneficiarului, Purentea Mihai a răspuns la întrebările legate de specificul activității, precizând că se vor efectua confecții metalice, lucrări pentru export, având contracte cu corporații precum Mercedes, Audi, Jaguar. În prezent firma produce dar cu un număr mic de angajați, după deschiderea fabricii urmând a se angaja șoferi de tir, sudori, lăcătuși, și persoane pentru alte funcții necesare în domeniul amintit. La întrebarea – când ar trebui să înceapă lucrările, Mihai Purentea a răspuns că la ora actuală s-a cumpărat terenul, s-a început împrejmuirea și se estimează finalizarea lucrărilor în luna august a anului următor.

 

Întocmit,

Daniela Ivanciu