Invitație

       Primăria Municipiului Medgidia vă invită luni, 15 mai 2017, ora 11.00, în sala de ședințe a Consiliului Local Municipal, la conferința de presă susținută cu prilejul organizării în perioada 15 – 21 mai 2017, a Săptămânii Naționale a Voluntariatului, ediția 2017 – „POȚI. VREI. DAR FACI?”.

       Acest amplu proiect național reprezintă cel mai mare eveniment anual de celebrare a voluntariatului și de apreciere publică a voluntarilor din România. Menirea evenimentului este de a mobiliza cât mai multe organizații și voluntarii pe care acestea îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul și pentru a atrage sprijinul comunității.

    Sub egida sloganului „POȚI. VREI. DAR FACI?”, administrația publică locală reunește oficialități locale, reprezentanți ai instituțiilor publice și cetățeni de toate vârstele, pentru a promova împreună conceptul de voluntariat la nivel local.

    Aflată la cea de – a XI – a ediție la nivel local, această acțiune are o mare importanță mulțumită obiectivului său generos de promovare a voluntariatului și a implicării active a cetățenilor în programe sociale specifice.

    Vă așteptăm să marcăm împreună începutul unei săptămâni dedicate altruismului și întrajutorării persoanelor defavorizate.