Elaborare PUD – construcție hală de producție și spații administrative și anexe, str.Silozului, nr. 105A – etapa consultare publică

Primăria Municipiului Medgidia inițiază procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională, pentru elaborare PUD – construcție hala de producție și spații administrative și anexe, str.Silozului, nr. 105A, Medgidia având ca inițiator pe Hsp – Ag Ingineering and Production SRL.

Materialele pot fi consultate pe site-ul propriu al Primăriei (www.primaria-medgidia.ro) la rubrica Informații de interes public/Transparența decizională/Informare și consultare publică, precum şi la avizierele Primăriei Municipiului Medgidia.

Etapa consultării publice are loc în perioada 17 septembrie – 19 octombrie 2018.  Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email: office@primaria-medgidia.ro sau pot înregistra adrese scrise la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul  Primăriei municipiului Medgidia, cu sediul în str. Decebal, nr. 35.

Materialele pot fi consultate aici:

ANUNȚ PUBLIC

Primăria Municipiului Medgidia organizează luni, 8 octombrie 2018, orele 11.00, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Medgidia, dezbaterea publică cu tema:

PUD – construcție hală de producție și spații administrative și anexe, str.Silozului, nr. 105 A, Medgidia

Inițiator –  Hsp – Ag Ingineering and Production SRL

Dezbaterea este deschisă participării tuturor cetățenilor și oricăror grupuri interesate!