Ședință extraordinară pentru actualizarea mai multor proiecte

Joi, 08 februarie, la Primăria Medgidia a avut loc ședința extraordinară, cu cinci proiecte de hotărâre pe ordinea de zi. Acestea au fost votate în unanimitate de către consilierii prezenți în sală.

La primul punct s-a votat Aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Municipal Medgidia, str. Ion Creangă, nr.18, lot.1, județul Constanța” ca urmare a modificărilor din evaluarea tehnică și financiară. Urmare a evaluării tehnice și financiare a cererii de finanțare, cod SMIS 115629 sunt necesare clarificări/completări în vederea continuării/definitivării procesului de evaluare.

La punctul următor s-a aprobat proiectul de hotărâre privind „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Municipal Medgidia, str. Ion Creangă, nr.18, lot.1, județul Constanța” și a cheltuielilor aferente bugetului actualizat ca urmare a modificărilor din evaluarea tehnică și financiară. Valoarea totală a investiției cu T.V.A. este de 16.978.187,84 lei.

Consilierii locali au mai aprobat și actualizarea devizului și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Construire creșă în municipiul Medgidia, județul Constanța” și asigurarea finanțării de la bugetul local. Valoarea totală a proiectului este de 3.225.316,72 lei cu TVA, din care cofinanțarea de la bugetul local este de 243.238,41 lei.

Ultimele două proiecte pe ordinea de zi au fost: Aprobarea documentaţiei-faza D.A.L.I.-a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Creşterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Medgidia, Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu”, corp şcoală și corp sală de sport și Aprobarea proiectului „Creşterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Medgidia, Liceul Teoretic “Nicolae Bălcescu”, corp şcoală și corp sală de sport” și asigurarea contribuției Consiliului Local Medgidia.

Valoarea totală a investiției este de 5.452.227, 44 lei din care, contribuția de la bugetul propriu este de 109.044,55 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *